buitenom Nieuwsbrief



BUITENOM  naar de beurs!

Dit jaar presenteert Buitenom zich weer op de vakbeurs Urban Design die voortaan gelijktijdig met de BouwRAI  zal plaatsvinden.  BUITENOM zal op de Urban Design haar nieuwe projecten  rond het thema schoolpleinen en sociale duurzaamheid tonen. Wij hopen u daar te ontmoeten in onze stand nummer 09.121. De RAI is geopend van dinsdag 13 t/m donderdag 15 april dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. Bij voor-registratie via de website is de toegang gratis. Meer informatie is te vinden op www.urban-design.nl

buitenom Nieuwsbrief
buitenom Nieuwsbrief
meer beeldmateriaal...

Dit jaar zal Buitenom ‘een boom opzetten’ rondom het thema ‘jongeren’ .
 

Wij zullen u onder andere verrassen met onze schoolpleinen, een openbaar plein voor een bredeschool, een schoolplein voor meervoudig gehandicapte kinderen, een JOP, een route tussen huis en school  en een communicatie wand.  Deze wand is onderdeel van een kunstproject “Geheimen”dat onlangs is gerealiseerd. 
  

Ook willen wij u graag tonen hoe wij denken dat je dmv ‘sociaal duurzame’  ontwerpen een geliefde woonomgeving kan creëren. Buitenom wil zich niet alleen bezig houden met het maken van inrichtingsplannen, maar wil ook sociale interacties in een buurt stimuleren. wij zijn continue op zoek naar een manier om wensen van buurtbewoners  om te zetten naar inrichtingsplannen.

Momenteel zijn we met verschillende partijen bezig om een algemene visie te ontwikkelen voor het creëren van een ideale leefomgeving gedurende periodes van herstructurering . Een groeiproces met de bewoners. 
  

Kortom, Buitenom zet graag de ruimte in beweging! We hopen u te zien op de Urban Design beurs komende week.
 

WAT IS DIT?
BUITENOM zal u 4x per jaar per e-nieuwsbrief gaan verrassen met inspirerende lopende projecten, producten, concepten en beelden.

MEER INFO?
Wilt u meer weten over ons ontwerpburo, heeft u specifieke vragen over een project, wilt u eens weten wie wij zijn, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kijk op onze website: WWW.BUITENOM.COM

Tel Rotterdam:
Carolien Oomes 010-4768161

Tel Amsterdam:
Minka Haverkorn 020-4195671

E-mail: info@buitenom.com

Wilt u onze nieuwsbrief liever niet ontvangen, dan kunt u een e-mail sturen naar info@buitenom.com