buitenom Nieuwsbrief

Buitenom wenst u een heel inspirerend en een gezond 2009!

Wat wij in 2008 deden?

Buitenom maakte een winnend ontwerp voor het gebied rondom de HOGESCHOOL LEIDEN ism met van Oossanen en Wieringen Prins.

Samen met FARO architecten won Buitenom de ontwikkelingscompetitie WOONTOREN CASCADEPARK WEST in Almere.

Het natuurkampeerterrein DE KIJL van Staatsbosbeheer is in de zomer 4 maanden met groot succes open geweest! Dit door Buitenom ontwikkelde concept wordt de komende jaren op 20 andere campings van Staatsbosbeheer toegepast. Volgend seizoen zullen ook de sanitaire prive-units in gebruik worden genomen.

buitenom Nieuwsbrief
buitenom Nieuwsbrief
meer beeldmateriaal...

Een mozaiek vloer geeft in elke cultuur status aan een gebouw. Dit gegeven heeft Buitenom gebruikt om de multiculturele bewoners aan de VREUGDEWEG, Katwijk aan Zee,  weer trots te laten zijn op hun entree. Op elke verdieping is in Katwijks dialect een  oppervlakkige gangopmerking verwerkt. 
 
In MIDDENMEER wordt hard gewerkt aan de aanleg van een groot plein rondom de Bredeschool. In de volgende nieuwsbrief tonen wij u het resultaat.

Ook in IJsselmonde (Rotterdam) en in Utrecht aan de Noordzeestraat zullen een aantal pleinen in 2009 aangelgd worden.
Buitenom werkt en denkt mee over de problemathiek in de Vogelaarswijken en is daarnaast bezig met de inrichting van een aantal daktuinen en natuurlijke speel-plekken. 

Mocht u toevallig in Vigo (Spanje) zijn dan kunt u tot maart 2009 werk van Buitenom zien op de reizende tentoonstelling BINNEN/BUITEN. 

Kortom 2008 is voor ons een vruchtbaar jaar geweest. Wij gaan  met veel energie en inspiratie dit volgend jaar voortzetten. 
 

Minka Haverkorn
Nico Langeveld
Carolien Oomes                                         Jelle Rozema 
Lukas van Santvoort

 
WAT IS DIT?
BUITENOM zal u regelmatig per e-nieuwsbrief verrassen met inspirerende lopende projecten, producten, concepten en beelden.

MEER INFO?
Wilt u meer weten over ons ontwerpburo, heeft u specifieke vragen over een project, wilt u eens weten wie wij zijn, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kijk op onze website: WWW.BUITENOM.COM

Tel Rotterdam:
Carolien Oomes 010-4768161

Tel Amsterdam:
Minka Haverkorn 020-4195671

E-mail: info@buitenom.com

Wilt u onze nieuwsbrief liever niet ontvangen, dan kunt u een e-mail sturen naar info@buitenom.com