buitenom Nieuwsbrief
BUITENOM  op de BouwRai!

Dit jaar presenteert Buitenom zich op de BouwRAI, een voorproef op het jaar 2010, waarin de vakbeurzen Urban Design en BouwRAI gelijktijdig zullen plaatsvinden. Samen met 40 andere exposanten maken wij dit jaar deel uit  van een speciaal paviljoen getiteld ‘Urban Design Select’ . BUITENOM zal op de Urban Design haar nieuwe ontwerpen, concepten, kunstprojecten en producten tonen.

Wij hopen u daar te ontmoeten in onze stand nummer 09.052U. De RAI is geopend van dinsdag 1 tot en met donderdag 3 april dagelijks van 10.00 tot 17.30 uur. Bij voorregistratie via de website is de toegang gratis. Meer informatie is te vinden op http://www.bouwrai.nl/.

buitenom Nieuwsbrief
buitenom Nieuwsbrief
meer beeldmateriaal...

 

BUITEN DE DEUR
In Madrid presenteert Buitenom een aantal producten op de tentoonstelling "BINNEN / BUITEN En la calle como en casa" Vanaf 26 maart tot eind mei 2008 te bewonderen in de Central de Diseño, Matadero Madrid. http://www.holamad.com/ 

HET DAK OP
In opdracht van ING Real Estate werken wij aan een dakplein op IJburg (Amsterdam) en een daktuin op Vredenburg (Utrecht).

HET BOS IN
Voor Staatsbosbeheer hebben we een nieuw concept ontwikkeld voor de natuur-kampeerterreinen. Deze zomer wordt de eerste pilot geopend. Hiervoor ontwikkelen we oa samen met NPSP composieten BV een toilet -wastafelmeubel voor de nieuwe privé-units.(ism Faro architecten

OVER DE HAL GESPROKEN
Bij de Katwijkse Bouwvereniging worden de laatste voorbereidingen getroffen om een mozaïekvloer aan te leggen in de entreehal en in de gangen van een portiekflat uit de jaren 70 aan de Vreugdeweg in Katwijk.  

WAT BETREFT DE BUREN
In Middenmeer bedachten we het concept ‘spraakmakers’ dat het onderlinge contact tussen de bewoners zal versterken. Tevens hebben we samen met KAW architecten het plein rondom een brede school ontworpen.

Wilt u meer hierover weten kom dan gerust langs in onze stand. (stand nummer 09.052 Urban Design Select)
 
 

WAT IS DIT?
BUITENOM zal u 4x per jaar per e-nieuwsbrief gaan verrassen met inspirerende lopende projecten, producten, concepten en beelden.

MEER INFO?
Wilt u meer weten over ons ontwerpburo, heeft u specifieke vragen over een project, wilt u eens weten wie wij zijn, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kijk op onze website: WWW.BUITENOM.COM

Tel Rotterdam:
Carolien Oomes 010-4768161

Tel Amsterdam:
Minka Haverkorn 020-4195671

E-mail: info@buitenom.com

Wilt u onze nieuwsbrief liever niet ontvangen, dan kunt u een e-mail sturen naar info@buitenom.com