buitenom Nieuwsbrief
BUITENOM GAAT NAAR DE BEURS!

Dit jaar vindt voor de 3e maal de Urban-Design beurs plaats in de RAI in Amsterdam. Van 24-26 april toont Buitenom oa de door Falco geproduceerde meubellijn 'In the Mood'. De vakbeurs Urban Design brengt alle aspecten rond de openbare ruimte samen en vormt hiermee een uniek platform voor iedereen die betrokken is bij de inrichting en onderhoud van het publieke domein: projectontwikkelaars, gemeenten, (landschaps) architecten, en beheerders.
buitenom Nieuwsbrief
buitenom Nieuwsbrief
meer beeldmateriaal...

'IN THE MOOD'

Wegdromen? Bijkletsen? In het zonnetje je e-mails checken? De meubellijn 'In the Mood' die Buitenom heeft ontworpen zal de gebruiker in de gelegenheid stellen om een zitplek te kiezen passend bij zijn gemoedstoestand. Zo kan je op de ruime sofa genieten in de zon, picknicken aan tafel met een collega, of even onderuit op de hoekbank. 'In the Mood' is een 'bouwpakket'. U als adviseur kunt uw eigen opstelling bepalen. De kosten zijn laag, funderen is niet nodig en het ontwerp is vandaalbestendig. De eerste modellen worden getoond bij Buitenom (stand 08.135 UZ) en bij Falco (stand 08.413 UD).

Daarnaast geven wij u inzage in 2 projecten voor Staatsbosbeheer waar wij momenteel nog volop mee bezig zijn. Een nieuw concept voor 40 vakantiewoningen en de herinrichting van alle natuurkampeerterreinen.

Wilt u een bezoek brengen aan de beurs in het algemeen of onze stand (standnummer 08.135 UZ) in het bijzonder? Laat het ons weten en wij sturen u een uitnodiging toe. U kunt zich ook gratis registreren op www.urban-design.nl
WAT IS DIT?
BUITENOM zal u 4x per jaar per e-nieuwsbrief gaan verrassen met inspirerende lopende projecten, producten, concepten en beelden.

MEER INFO?
Wilt u meer weten over ons ontwerpburo, heeft u specifieke vragen over een project, wilt u eens weten wie wij zijn, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kijk op onze website: WWW.BUITENOM.COM

Tel Rotterdam:
Carolien Oomes 010-4768161

Tel Amsterdam:
Minka Haverkorn 020-4195671

E-mail: info@buitenom.com

Wilt u onze nieuwsbrief liever niet ontvangen, dan kunt u een e-mail sturen naar info@buitenom.com